destinationer
inspiration
om oss
kontakt

Allt börjar innan du ens hunnit vakna….

Morgon
En lätt knackning på dörren, och in kommer en bricka fylld med det du önskat kvällen innan.

Vad tror du om rykande nybryggt kaffe, varma croissanter, färskpressad juice eller varför inte en smoothie och en färsk frukttallrik.  

Svep in dig i morgonrocken och be dem placera brickan på balkongen, låt dina sinnen vakna till liv.
Soluppgång… vilken underbar känsla!

Kvällen innan placeras även ett dagsprogram i sviten, detta är en spännande och intressant morgonlitteratur. Vad finns att upptäcka just idag…?
Dag
En stadsvandring, ett besök på ett museum, en lugn strandpromenad, en ö-rundtur eller varför inte bara njuta av fartyget. Det finns mängder av alternativ att hitta på när man väl kommit in i hamn.

Man kan med fördel njuta av fartygets alla fantastiska områden. Efter kaffet på balkongen, vad tror du om ett besök på gymmet och därefter gå till restaurangen på akterdäck och ta en långfrukost i skuggan?

Ett besök vid poolen ombord, ett svalkande dopp, några simtag och en härlig lunch på däck.

Därefter kanske du vill vidga dina vyer och följa med på en utflykt, i rederiets regi eller på egen hand.
Självklart kan man vara på utflykt hela dagen eller bara på för-eftermiddagen, valet är ditt.

Det sköna är att man kan följa sin egen dagsrytm.
Eftermiddag
Åter på det välkomnande fartyget efter dagens upplevelser är det skönt att avnjuta av en drink vid poolbaren, här samlas passagerare och samtalar om dagen som gått och vilka minnen man tar med sig hem.

Känner man inte för att socialisera på däck kan man med fördel beställa in sin dryck till sviten, varför inte en champagne på kylning och en ost- och charkuteribricka att avnjuta på balkongen.

Solnedgång… finns det något bättre...?

Efter detta kan det behövas en härlig lång dusch för att därefter göra sig klar för kvällsaktiviteterna ombord. Njut av härliga hud- och hårvårdsprodukter som placeras i din svit.
Flera av våra rederier erbjuder gratis Champagne av högsta kvalitet.
SeaDream Yacht Club för ankar utanför Sorrento, Italien.
Kväll
Ett återkommande tema för kvällarna ombord på fartyget är kulinariska och njutbara middagar, underbara shower av olika karaktär, piano-trubadur-temabarer där man återigen möter sina medpassagerare. Vem vet vad kvällen ger, klackarna i taket eller ett lugnt samtal med horisonten som bakgrund?

Valet är återigen ditt.

När det är dags för att avsluta kvällen välkomnar dig sviten med sköna sängar, mjuka kuddar och krispiga täcken.
Natten tar dig mot nya destinationer, nästa morgon slår du upp ögonen och möter en ny plats på vår underbara Jord och nya äventyr.

Att kryssa är att uppleva världen på ett ytterst komfortabelt sätt där man bara behöver packa upp en gång. Att kryssa är att uppleva med alla dina sinnen!

Njut!
Kontakta C Club Cruises